2011. szeptember 30., péntek

csodavárolaj NE HAGYD KI - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

A Cég két féle terméket állít elő
- Csodavár Olaj 4 , mely egyedülálló összetételénél és különleges élettani hatásánál fogva kiválóan alkalmas egészségmegőrzési célokra.
A termék 4 olaj mák, tökmag, napraforgó, mandula - keveréke.
- Csodavárolaj 1 Mákolaj csak mákolajat tartalmaz.
Mákolaj Hatóanyag tartalma 100ml ben:
összes zsírsav: 87, 74g
telített zsírsav : 9, 91g
egyszeresen telítettlen zsírsav
palmitolajsav: 0, 14g
olajsav   13, 84g
Többszörösen telítettlen zsírsav:
linolsav 63, 85 g
linolénsav: 0g
Az olajak összetevői, egészségre gyakorolt hatásai
Mákolaj
A mák igen nagy kincs a magyar és a környékbeli országok ételkultúrájában. Aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, káliumban, kálciumban és vasban gazdag.
A ma már sajnos népbetegségnek számító csontritkulás egyik legjobb és legősibb ellenszere.  A csontozat elsőszámú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt.
Régóta tudjuk, hogy lassítja az öregedést, elősegíti a vérnyomás csökkenését. Kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása. Normalizálja a vér koleszterinszintjét.
Fokozza a szervezet védekező mechanizmusát. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású.
Tökmagolaj
A tökmagolaj a népi gyógyászatban és a patikák polcain is megtalálható. Különösen gazdag és hatékony védőanyagokban (antioxidánsokban: Szelén, A- és E vitamin, Koenzim- Q). Ennek köszönhető, hogy hozzájárul szervezetünk gyors regenerálódásához, lassítja az öregedést. E-, F-, B1-, B2-, B6-, D-vitamin tartalma gyulladásgátló, elősegíti a magzatok idegrendszerének optimális fejlődését.   Csökkenti a prosztata jóindulatú megnagyobbodását, illetve enyhíti annak tüneteit. Telítetlen zsírsavai jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre. Magas E- vitamin tartalma miatt segíti a nemi működést.
Napraforgó olaj
A mechanikusan, hagyományosan sajtolt napraforgóolajnak 65%-a esszenciális olaj, átlagon felüli mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat. Sok E- vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A legtöbb koleszterincsökkentő fitoszterolt a pisztácia és a napraforgó tartalmazza. Jó eredményt lehet elérni vele a daganatok megelőzésében, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kezelésében. Jótékony hatású a prosztata problémákra is.
Mandulaolaj
A mandulaolaj a legkiválóbb növényi olajok közé tartozik. Hatásos immunerősítő tulajdonsága mellett gátolja a cukorbetegség kialakulását. Ajánlott továbbá az emésztési problémák, a hurutos betegségek és a tüdőgyulladás enyhítőjeként is.
Ajánlott napi fogyasztásuk 1-2 MOKKÁS kanálnyi ( vagyis napi 5ml) önállóan, kenyérrel, vagy salátaöntetként.
Gyártja és forgalmazza:
VINO ART KFT CSERSZEGTOMAJ


Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 06:59
. csodavárolaj NE HAGYD KI - Jelenlegi ára: 2 700 Ft